Farinetes (gachas en castellà)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Trossegem la cansalada i la fregim en una paella. La reservem.
En una altra paella de mida gran, posem a fregir amb l'oli d'abans, un all i la patata tallada a rodanxes.
Ho reservem.
En aquest mateix oli, tirem la farina i l'anem torrant com si anéssim a fer una beixamel.
Afegim el pebre vermell i remenem ràpidament per evitar que es cremi.
Hi tirem un parell de gots d'aigua poc a poc sense deixar de remenar. Si fa falta més aigua,
l'anem tirant a mesura que veiem que es queden seques.
Remenem constantment per evitar que surtin grumolls.
Salem al gust i veiem que la salsa va espessint a poc a poc.
No deixar que estiguin massa espesses, normalment la cocció total és d'uns 15 minuts, aproximadament.
Apaguem el foc i afegim a les farinetes les rodanxes de patata fregida. Es serveixen ben calentes.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se