Sopa de cigrons amb verdures i alga dulse

Categoria:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primerament sofregim la ceba ben picadeta; hi afegim l'all, també picat, i després les altres verdures, totes picades finament en l'ordre següent: pebrera roja, pastanaga, carabasseta i tomata. (La carabasseta, cal probar-la abans per si amargara, ja que arruïnaria tot el plat; jo, per això intente comprar-les de 2 en 2). Quan està tot sofregit, ho cobrim d'aigua i quan estiga calenta, posem els cigrons (que haurem rentat abans). Ho fem bullir uns 15 minuts perquè s’unisquen els sabors i els cigrons es facen més tendres. Ho provem de sal i afegim les algues que haurem tingut en remull durant dos minuts. Ho deixem bullir, si volem, un minut més i servim el plat.
Com veieu, és un plat que no porta cap complicació, amb un pot gran de cigrons poden eixir unes 3 o 4 racions de sopa, com a primer plat. Aquesta alga m’agrada molt perquè com que només necessita 2 minuts per a hidratar-la, la pots afegir en qualsevol moment a una crema, una sopa o una ensalada i és una manera de remineralitzar-nos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se