Amanida campera

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem les patates i amb la pell les posem a bullir,uns 30 minuts, depenent de com sigui de gran la patata.Podem bullir l'ou amb la patata tenint en compte que l'ou es bull més ràpid.
Amb un bol hi fiquem la tomàquet, el cogombre, les patates(pelades)i l'ou dur, tot rossejat i afegim la llaune de tonyina(aprofitem l'oli de la llauna)) i les olives. Afegim la sal i l'oli. Ho posem a la nevera.

Notes

També podem posar-hi pebrot verd i ceba.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se