Arròs negre amb tripa i cocotxes de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una paellera per cinc racions
Uns estalvis de vímet
Una cullera de fusta
Una batedora elèctrica
Una cassola metàl·lica fonda
Un bol de vidre
Un colador

Elaboració

El dia abans de fer l'arròs, posem a dessalar la tripa i les cocotxes en aigua freda en un bol de vidre, i en el moment de fer l'arròs, posem en una cassola fonda, dos litres d'aigua, una branca d'api, mitja ceba pelada, i una fulla de llorer, deixem que arrenqui el bull,i tot seguit afegim la tripa i les cocotxes escorregudes, deixem que bullin uns dotze minuts,colem el brou i el reservem en un bol de vidre, i deixem que refredin tant la tripa com les cocotxes.
Seguidament, tallem la tripa i les cocotxes en juliana, ho barregem amb tres cullerots de marca per fer paelles, i una cullerada de tinta, i ho posem en una paellera a foc mitjà, juntament amb l'arròs i un bon raig de picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica, ho remenem amb la cullera de fusta, i tot seguit hi afegim el brou de coure el bacallà, que arribi fins a les nanses de la paellera.
Deixem que cogui tot plegat deu minuts, corregim de sal, i ho posem en el forn a 180º, deu minuts més, fins que l'arròs ja estigui cuit en el seu punt.
Deixem reposar la paella cinc minuts tapada amb un drap de cotó, i seguidament, ja la podrem servir a taula amb els estalvis de vímet a sota.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se