Vinagreta per amanides estiuenques
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un got de suc de taronja
- Vinagre de poma
- Una cullerada de mel
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un punt de mostassa
- Oli d'oliva
8 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Un batedor de vartes
Un atuell fondo per guardar la vinagreta
Elaboració
Primerament, en un bol de vidre gran, fiquem: un polsim de sal i pebre negre.
A continuació, afegim: el suc de taronja, el vinagre, el punt de mostassa, i una cullerada de mel.
Seguidament, anem remenant amb el batedor de varetes tot afegint-hi oli d'oliva, fins aconseguir una vinagreta fina i homogènia.
Un cop feta la vinagreta, la fiquem en un atuell, i la guardem fins el moment de fer-la servir.
45min
Etiquetes: Cuina de primavera-estiu L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2694 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.