Vinagreta per amanides estiuenques

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un got de suc de taronja
  • Vinagre de poma
  • Una cullerada de mel
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un punt de mostassa
  • Oli d'oliva

8 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un batedor de vartes
Un atuell fondo per guardar la vinagreta

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre gran, fiquem: un polsim de sal i pebre negre.
A continuació, afegim: el suc de taronja, el vinagre, el punt de mostassa, i una cullerada de mel.
Seguidament, anem remenant amb el batedor de varetes tot afegint-hi oli d'oliva, fins aconseguir una vinagreta fina i homogènia.
Un cop feta la vinagreta, la fiquem en un atuell, i la guardem fins el moment de fer-la servir.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2787 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: