Amanida de cigrons amb pop i vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de cigrons cuits
- Tres potes de pop gran cuites
- Vinagreta de verduretes (la podeu trobar a les meves receptes)
- Porradell picolat
5 racions
Utensilis
Una safata gran rectangular de porcellana
Un bol de vidre gran
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, agafem les potes de pop cuites, les tallem en rodanxes fines i les reservem.
Tot seguit, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta i la reservem.
A continuació, fiquem els cigrons en un bol de vidre gran, i els barregem amb una mica de vinagreta de verduretes,i tot seguit, els repartim per tota la superfície de la safata.
Seguidament, repartim les rodanxes de pop per damunt els cigrons, els reguem amb una mica més de vinagreta, ho espolsem amb porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de primavera-estiu Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.