Hamburgueses de xai i cansalada a la graella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de cuixa de xai tallada a trossos
  • Quatre talls de cansalada de panxeta sense cotna
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • 600 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Quatre alls laminats
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Tres alls ratllats

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un estri especial per fer hamburgueses
Quatre plats grans
Una paella gran
Vuit fulls de paper per fer hamburgueses
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, quan anem a comprar la carn de xai, demanem que ens la passin juntament amb la cansalada per la trinxadora.
Tot seguit, en un bol de vidre gran, fiquem: les carns, els alls ratllats, el julivert picolat, un polsim de sal i pebre negre, i ho remenem tot ben remenat amb les mans ben netes.
Seguidament, amb l'ajud de l'estri especial, fem les hamburgueses una mica gruixudes, i les posem damunt la graella perquè es coguin al nostre gust.
A part, en una paella gran, amb un raig d'oli, sofregim els alls laminats, i tot seguit afegim les mongetes cuites, les fregim i les reservem.
Tot seguit, fiquem una hamburguesa en el centre de cada plat, la reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, i a la part de baix, fiquem un niu de mongetes fregides, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: