Braç de patata ràpid
Ingredients
- Un sobre de puré de patates.
- Un ou sencer.
- Un got de llet.
- Una mica d'aigua.
- Un bri de mantega.
- Una llauna de tonyina petita.
- Un alvocat.
- Dos ous durs.
- Olives farcides.
- Una picada d'avellanes torrades.
- Sal.
- Un bon grapat de formatge ratllat.
- Un allioli lleuger.
Elaboració
Posarem l'aigua al foc, i quan bulli, hi afegirem wl aobewsw puré de patates, un got de llet, la sal, mantega i un ou batut, i ho remenarem fins que tot quedi compacte i espès.
Estendrem aquesta pasta sobre d'un paper film, i ho aplanarem fins que quedi finet.
Hi posarem a sobre la tonyina, un ou dur a trossets, l'alvocat a trossets, les olives a trossets petits, tres cullerades d'allioli, formatge ratllat, i una picada abundant d'ametlles, i ho enrotllarem, fins que quedi com un braç de gitano.
Posarem a sobre i ho decorarem a gust. Ho deixarem a la nevera, fins l'hora de servir-ho a taula.
Notes
Podem farcir-ho amb alguna altra element que tinguem a la nevera, o el que ens sembli millor. Hi podem ficar moltes coses de farciment, al vostre gust. I per decoració igualment. És fàcil i ràpid de fer, i aconsegueix una bona pres+encia, i acceptació a taula.
Comparteix aquesta recepta: