Musclos a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posarem els musclos nets en una olla i li afegirem el raig de vermouth, un cop tapats els deixarem coure al vapor. Quan ho treiem reservem i colem el caldo que hi surt. En una cassola gran comencem a sofregir les tomates ratllades, agafem un recipient i afegim els alls, les ametlles, el julivert i li afegim un ragi del caldo reservat, ho triturem amb un "minipimer" i ho afegim a la cassola un cop la tomata estigui cuita, ho deixarem reduir una estona. Afegim la cullerada de pebre dolç i una mica de farina per a que quedi més lligada la salsa. Ara ja és l'hora d'afegir els musclos i llest.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se