Conill amb ceba i gambes

Categoria:

Ingredients

Elaboració

Se trenca el conill, se trempa amb sal i pigmenta.
Se posa oli en una pella, se sofreix el conill ,quant esta bastant dorat se passa dins una casserola de fang amb un poc de aigua se deixa que bulli poc a poc.
Amb so mateix oli que hem daurat el conill, se sofreix la ceba prèviament tallada a trossos, se mescla un tomat , uns quants alls, la fulla de llorer i una rama de morruda
Quant la ceba esta ben dorada es mescla amb sa carn i se deixa una bona estona a foc lent.
Abans d'acabar de coure si li posen las gambes prèviament fregides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se