Estofat de cigrons amb cansalada viada, xoriço i botifarra negra
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de cigrons cuits amb una mica del seu suc
- 2 patates
- 200 g de cansalada viada
- 2 xoriços petits
- 1 botifarra negra
- 1 ceba gran
- 1 tomàquet madur
- 1 fulle de llorer
- 2 alls
- 1 l de brou de verdures
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
Elaboració
En una cassola amb una mica d'oli fem un sofregit amb la ceba tallada a grills, el tomàquet i els alls laminats.
Quan la ceba està rossa, uns 15 minuts, hi tirem suc dels cigrons que hem comprat en una tenda de llegums. Ho deixem coure uns 5 minuts més.
Pelem, rentem i tallem les patates a daus i les posem a coure amb el sofregit i, hi afegim brou vegetal que les cobreixi. Hi posem la fulla de llorer i ho deixem coure uns 10 minuts.
Mentre, en una paella amb saltem la cansalada viada tallada a trossos, els xoriços tallat i la botifarra negra també tallada. Ho deixem coure uns 5 minuts. Ho reservem.
Tirem els trossos de cansalada viada, xoriço i botifarra negra a la cassola amb les patates i el sofregit. Deixem que faci xup-xup tot junt uns 8 - 10 minuts. Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: