Estofat de cigrons amb cansalada viada, xoriço i botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli fem un sofregit amb la ceba tallada a grills, el tomàquet i els alls laminats.
Quan la ceba està rossa, uns 15 minuts, hi tirem suc dels cigrons que hem comprat en una tenda de llegums. Ho deixem coure uns 5 minuts més.
Pelem, rentem i tallem les patates a daus i les posem a coure amb el sofregit i, hi afegim brou vegetal que les cobreixi. Hi posem la fulla de llorer i ho deixem coure uns 10 minuts.
Mentre, en una paella amb saltem la cansalada viada tallada a trossos, els xoriços tallat i la botifarra negra també tallada. Ho deixem coure uns 5 minuts. Ho reservem.
Tirem els trossos de cansalada viada, xoriço i botifarra negra a la cassola amb les patates i el sofregit. Deixem que faci xup-xup tot junt uns 8 - 10 minuts. Ja es pot servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se