Arròs de tros
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr d'arròs rodó
- 200gr.de bacallà
- 4 botifarres blanques
- 4 botifarres negres
- 1 ceba
- 2 alls
- 1 carabassó petit
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 1 patata
- 1 tomàquets
- 1,25 litres d'aigua
- Sal, pebre i julivert
Elaboració
Tallem els ingredients a dauets petits, sofregim la ceba lleugerament, anem afegint el pebrot, el carabassó, l'albergínia, els alls, la patata, i el tomàquet. Un cop sofregit afegim l'arròs i el bacallà esmicolat, remenem fins que tots els ingredients quedin ben integrats.
Afegim l'aigua salada bullint i les botifarres. Deixem coure a foc mitja durant 20 minuts. Tastem que estigui bé de sal. Afegim julivert i pebre,al nostre gust.
Deixem que quedi caldós.
Comparteix aquesta recepta: