Arròs de tros

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem els ingredients a dauets petits, sofregim la ceba lleugerament, anem afegint el pebrot, el carabassó, l'albergínia, els alls, la patata, i el tomàquet. Un cop sofregit afegim l'arròs i el bacallà esmicolat, remenem fins que tots els ingredients quedin ben integrats.
Afegim l'aigua salada bullint i les botifarres. Deixem coure a foc mitja durant 20 minuts. Tastem que estigui bé de sal. Afegim julivert i pebre,al nostre gust.
Deixem que quedi caldós.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se