Cheesecake de llimona
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300gr. de galeta molta (la digestiv normal queda molt bona)
- 150gr de mantega fosa
- 400gr de formatge d'untar
- 400ml de nata per montar freda de la nevera (si no te'n recordes posa-la mig hora al congelador abans d'utilitzar-la)
- 200ml de suc de llimona
- 150gr de sucre
- 8 fulls de gelatina neutra
Cobertura:
- Un sobre de gelatina de llimona (les instruccions venen a la caixa)
Utensilis
Motlle desmuntable de 22cm mida interior i 8cm d'alt
Elaboració
Agafeu un motlle desmontable i el folreu de paper vegetal.
Barreja la galeta i la mantega amb una cullera i poses la masa ben aplanada al motlle.
Posa-ho a la nevera al menys mig hora.
Posa la gelatina neutra en aigua freda 5m. mentre fes el suc de llimona, agafa un cassó fes bullir la llimona amb la meitat del sucre, posa la gelatina escorreguda i remena uns 30 segons fins que es dissolgui. Deixa que es posi tebi (uns 35m). Ara agafa un bol i posa-ho amb el formatge, integra-ho amb les barilles del minipimer. Reserva.
Agafa un altre bol i posa la nata per montar i la resta del sucre, amb les mateixes barilles montalà però només fins que vegis que lliga. Ara amb molta cura junta-ho amb el formatge i la llimona i ho integres amb moviments envoltants. Ara posa la barreja sobre la base de galetes i posa-ho a la nevera unes 6 hores.
Desprès prepara la gelatina de llimona i un cop tèbia la poses per sobre del pastís però ves frenant el líquid amb una cullera del revés perquè si el tires de cop podries foradar el pastís. Torna-ho a la nevera unes 4 hores mes.
Desprès ja el podeu menjar.
Notes
Es necessari fer-lo 12 hores abans com a mínim perquè quedi be.
Les racions es poden convertir en 12 si de cada quart feu tres trossos.
Comparteix aquesta recepta: