Ous de núvol (Cloud Eggs)
Ingredients
- 2 ous grans
- Sal
- Pebre
Elaboració
Preescalfa el forn a convecció de 230 graus.
Folra una safata de forn amb paper pergamí.
Separa els rovells dels ous i posa les clares en un bol gran. Separa els dos rovells en 2 bols petits, per separat.
Condimenta les clares d'ou amb sal i bat amb una batedora manual o un processador d'aliments, fins que estiguin ben rígides.
És importat que les clares estiguin al cent per cent, rígides, en cas contrari, perden la seva forma al coure.
Amb dues culleres, posa les clares d'ou sobre el paper de forn en forma de dos núvols.
Prem amb una cullera a cada núvol, una cavitat al mig, per col·locar el rovell de l'ou.
Enforna els núvols d'ou, sense el rovell, durant 2 minuts al forn preescalfat.
Passats els 2 minuts, retira del forn i posa un rovell d'ou sobre la cavitat que hem fet
Enforna els núvols al forn durant 3-4 minuts més.
Si no t'agrada el rovell d'ou tan líquid, deixa'l al forn més temps.
Decora els ous acabats, amb cibulet i amaneix amb una mica de pebre.
Comparteix aquesta recepta: