Costella de porc bullida amb hortalisses i verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una olla hi possem una mica d'aigua i sal i coem les verdures i hortalisses netes i tallades al gust. Quan l'aigua bull ho deixem coure uns 10 minuts. Ho escorrem i reservem.
A la mateixa olla, hi tornem a posar aigua i sal i hi coem la costella de porc sencera i salpebrada. Quan l'aigua bull, ho deixem coure uns 30 minuts a foc lent. Ho escorrem i reservem.
Posem el brou vegetal a l'olla i hi fiquem la costella de porc amb les verdures i hortalisses i quan bull ho deixem coure uns 10 minuts més tot junt a foc lent.
Ja es pot servir tot junt amb una mica de brou i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se