Espaguetis amb tonyina
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams espaguetis
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 4 tomaques madures
- 40 grams de tàperes
- 125 grams de tonyina amb oli
- Unes fulles d'alfàbrega
- Sal, oli i pebre
Elaboració
Poseu al foc una olla amb força aigua, quan comenci a bullir pose-hi la sal i afegiu els espaguetis, coure'ls el temps que indica el fabricant.
Mentrestant, renteu i eixugueu les fulles d'alfàbrega, piqueu el all i la ceba ben finet, rentar els tomàquets i talleu-los petits.
Poseu una paella al foc amb 2 cullerades d'oli i deure-ho-hi el all 2 minuts, afegir-hi la ceba i coure 5 minuts. Incorporeu el tomàquet i coure 5 minuts mes remant de tan en tan, afegiu les fulles d'alfàbrega talledetes i les tàpares i trèieu del foc.
Incorporeu la tonyina escorreguda, amaniu amb el pebre i remenau.
Escorre-ho els espaguetis i repetiu-los en quatre plats i afegiu el sofregit que hem preparat i decoreu amb unes fulles d'alfàbrega, i serviu de seguida.
Notes
Hi podeu afegir olives negres, tallades a trossets.
Comparteix aquesta recepta: