Carxofes confitades amb encenalls de pernil ibèric

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem les carxofes, treiem les làmines menys tendres, les partim pel mig i en fem grills d’entre 1 cm i 1,5 cm.
En una paella fonda, hi posem força oli. Hi afegim les carxofes tallades i mantenim l'oli fent bombolletes petites. Si és necessari abaixem el foc. No ha de fregir les carxofes, només les ha d'anar confitant. Penseu que l'oli bull a molt més de 100º, però ara no volem que bulli, perquè amb una temperatura de 100 º ja en tindrem prou perquè es facin. Les deixem uns 40 minuts, vigilant sempre que l'oli no es passi de temperatura.
Les escorrem i emplatem amb els encenalls de pernil per sobre.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se