Sopa de tirabecs (pèsols tendrals)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

- olla

Elaboració

1. Posar l'aigua a bullir amb una mica de sal, mentre natejem els tirabecs i els rentem bé.
2. Bullim els tirabecs durant 5min i els retirem. Mentre tenim els tirabecs al foc tallem el pa en trossos petits.
3. Aboquem el pa a la olla i el deixem bullir 5min, passat el temps afegim els tirabecs i l'aigua que hagin pogut deixar, i tirem un raig d'oli i ho barregem bé.

15min

Notes

Servir calenta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se