Peix a la Rigamonti

Categoria:
Típica de: Espanya → Ceuta
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Salpebrem el peix, tonyina en aquest cas, el fregim volta i volta en una paella amb una mica d'oli d'oliva, el retirem i en aquest mateix oli fregim els alls laminats fins que comencin a daurar-se.
Tornem a col·locar a la paella el peix, hi afegim les tàperes, la salsa de tomàquet i el pebrot tallat a tires.
Deixem coure uns 5 minuts.
Hi afegim un raig de vinagre de vi blanc, les olives tallades a rodanxes i ho dixem coure uns 5 minuts més tot junt amb el foc vaig, que vagi fent xup-xup.
Ho servim calent.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se