Conill amb hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Salpebrem els talls de conill i els enrossim per tots costats en una cassola amb l'oli ben calent.
Mentre, tallem el porro, la ceba tendra, l'all tendre i les pastanagues a talls petits.
Un cop hagin agafat color, retirem el conill i hi afegim les hortalisses tallades i els alls amb la pell, ho deixem coure a foc baix.
Passats uns 15 minuts, hi posem els trossos de conill enrossits i ho reguem amb un raig de vi ranci i una mica de vi blanc, hi afegim una mica d'aigua i ja ho podem deixar coure durant uns 30 minuts - 40 minuts. Ja es pot servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se