Truita de xocolata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Utensilis

Les podem tenir preparades i emplatades amb temps i en el moment de servir les passem uns 20 segons pel microones.

Elaboració

Posem la mantega a la paella i quan s'hagi desfet hi tirem l'ou batut per fer una truita a la francesa ben plana, tipus crep.
En un bol petit posem la xocolata al microones uns 20 segons perquè es desfaci una mica.
Un cop desfeta la posem sobre la truita i la caragolem.
La perfumem amb el licor i la decorem amb les fulletes de menta.

10min

Notes

Si ens vé de gust l'acompanyem amb alguna fruita fresca neta i pelada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se