Lluç a l'estil gitano

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

1. Comencem enfarinant el lluç i fregint-lo en una paella amb oli ben calent fins que es dauri. Un cop daurat el reservem en una cassola.
2. A la mateixa paella amb l'oli del lluç, posem a sofregir l'all i la ceba picats i el tomàquet pelat i trossejat, salpebrem amb sal i pebre.
3. Quan tinguem el sofregit, hi afegim un terç de copeta d'aigua tèbia tot abocant-la a la cassola damunt del peix. Posem a coure a foc molt lent 15 minuts.
4. Treiem el lluç de la cassola amb cura perquè no es desfaci i el servim amb la seva salsa pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se