Sopa agripicant oriental "hot and sour"

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Àsia
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

1. Combinem el midó de blat de moro amb 3 cullerades d'aigua tot remenant i reservem.
2. Tirem el brou de pollastre o verdures i 360 ml d'aigua en una olla de sopa mitjana a foc mig i deixem bullir.
3. Afegim el tofu tallat a tires i els xampinyons blancs amb les tiges retallades i els caps tallats a quarts i cuinem 2 minuts.
4. Afegim la salsa de soia, el vinagre, la salsa de soia fosca i el pebre negre, i remenem per a combinar-ho tot bé.
5. Afegim la barreja de midó de blat de moro, remenem contínuament per a espessir la sopa i apaguem el foc.
6. Donem voltes a l'ou batut a la sopa comptant fins a 10, i després amb un parell de palets xinesos remenem en el sentit de les agulles del rellotge tres vegades. Això formarà bonics fils d'ou sedosos a la sopa.
7. Afegim si volem l'oli de bitxo i el cibulet picat i servim la sopa calenta.
8. Si volem la sopa encara més picant, hi afegim una mica més d'oli de bitxo o unes polsades de flocs de xili vermell.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se