Sopa de mero

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem el mero d'espines, el trossegem i reservem.
En una paella amb una mica d'oli, fem un sofregim amb el tomàquet ratllat i la ceba i els alls ben picats.
Posem els sofregit en una cassola juntament amb el mero net d'espines i trossejat, hi afegim el pa a rodanxes molt fines, hi tirem 1l d'aigua, sal, les espècies i ho deixem bullir 15 minuts.
Hi afegim l'ametlla picada i ho deixem uns minuts més.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se