Carxofes bullides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

Tallem les cues de les carxofes i les pelem. Rentem les carxofes després de treure les fulles menys tendres i les tallem per la meitat.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i les carxofes amb les cues tal i com les hem preparat.
Quan l'aigua bull, baixem una mica el foc, però deixant que segueixi bullint. Ho deixem coure uns 30 - 35 minuts.
Ho escorrem bé.
Salpebrem una mica les mitges carxofes i les cues, les emplatem i hi tirem un bon raig d'oli doliva verge extra.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se