Escalivada amb ou dur

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Rentem el pebrot i l'albergínia.
Pelem la ceba i l'emboliquem en paper d'alumini.
Pre-escalfem el forn a 200º. En una safata de forn hi posem el pebrot i l'albergínia sencers i la ceba embolicada. Deixem que es vagin coent.
Cada 10 minuts els hi donem la volta. Ho deixem coure uns 45 minuts.
En calent, va millor, pelem el pebrot i l'albergínia, cal anar en compte doncs ens podem cremar. Desemboliquem la ceba. Partim l'ou dur per la meitat.
Tallem a tires el pebrot i, l'albergínia per la meitat.
Ho emplatem i amanim amb sal, pebre i oli.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se