Quiche de porro, bolets i parmesà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar la pasta de full en el seu motlle, sense treure el paper del forn, una estona abans de posar-lo al forn.
Pasar per la paella amb una mica d'oli d'oliva el porro talladet,la ceba i la cansalada (4 talls)talladeta ben petita, amb la sal i el pebre. Quan estigui rosadet, afegir la llauna de bolets escorreguts, també tallats ben petits i continuar remenant una mica, fins que s'hagi evaporat tot l'aigua dels bolets.
A banda batrem els tres ous i afegirem mig pot de nata liquida, una mica de sal i pebre. A continuació hi barregem el fregit dels porros, ceba, cansalada i bolets i remenem. Afegim parmesà ratllat.Ja podem posar-ho per sobre la pasta omplint-la.
Posem les quatre llesques de cansalada que han sobrat per decorar la quiche i espolvoregem amb formatge de gratinar.
Al forn a 190/200 º uns 30 min.
Que gaudiu, es molt fàcil i bona.
Em vaig inspirar en una recepta vostre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se