Crema de carbassa i porros amb gingebre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem la carbassa, la rentem i tallem a daus. Traiem la primera capa dels porros i els tallem a rodanxes. Pelem i tallem els alls.
Pelem i tallem el gingebre de la mida d'un all més o menys.
Posem un cassó o una olla al foc, amb una mica d’oli i hi afegim l’all, el gingebre i els porros, ho saltem uns 3 minuts.
Hi afegim els daus de carbassa. Ho cobrim amb aigua i ho salem al gust.
Quan comenci a bullir, abaixem el foc i deixem que bulli fins que la carbassa estigui cuita, uns 20 minuts (dependrà de la carbassa).
Un cop cuit, ho escorrem bé i ho triturem a la batedora amb una mica d'aigua de la cocció.
Té de quedar una crema fina i lligada.
Ja es pot servir amb un raig d’oli d’oliva verge extra, un polsim de cúrcuma i pebre negre.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se