Sopa de ceba deshidratada fregida

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem la mantega a foc baix perquè es desfaci.
Quan estigui líquida hi tirem la ceba. Fem una remenada perquè s'estovi.
Hi aboquem l'aigua i la pastilla de caldo, les pilotetes i els ous esmicolats.
Deixem que bulli uns 5 minuts i ja està llesta per a menjar.

10min

Notes

No vull fer propaganda d'on compro la ceba deshidratada fregida, però és l'únic lloc on l'he trobada. I creieu-me: és un producte que serveix per a molts plats: una truita de ceba, per espessir una salsa...
Aquesta sopa també es pot fer amb la variant de peix: en lloc de pilotetes gambetes i musclos (jo els compro naturals de llauna per la sopa) i queda immillorable. Aquí ja és qüestió de gust i imaginació de cadascú.
Quan faig pilotetes en faig una certa quantitat i les congelo i així sempre les tinc a mà.
En aquests dies de fred aquesta sopeta tan fàcil reaviva l'ànima.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se