Pesto de col rissada-Kale

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Elimina les costelles gruixudes de les fulles de la col
Talla les fulles a tires de 2 cm.
Blanqueja amb aigua salada uns 5 minuts.
Esbandeix amb aigua freda i escórrer bé.
Tritura els fruits secs amb l'all i la col en un flascó, fins a obtenir un puré ben fi.
Posa la batedora a una velocitat baixa, aboca l'oli d'oliva lentament i continua batent.
Afegeix el suc de llimona, la sal i l'aigua, i bat breument.
Posa el pesto en un pot de vidre i reserva a la nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se