Amanida tèbia de carxofes
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 carxofes
- 1/4 de pebrot vermell
- 1/4 de pebrot verd
- 1 tomàquet d'amanir petit
- 1 ceba petita
- 2 alls
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre
- Aigua
Elaboració
Pelem les carxofes, treiem les fulles de l’exterior i aprofitem la part més tendra, el cor i alguna fulleta més. Les tallem en 6 o 8 trossos cadascuna.
En una olla hi posem una mica de sal i les carxofes tallades, les cobrim amb aigua i les deixem bullir uns 15 minuts.
Mentre fem les carxofes, rentem les hortalisses i les tallem a quadradets. Ho reservem.
Escorrem les carxofes, un cop cuites.
En un bol, barregem les carxofes amb les hortalisses, ho salpebrem i ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Ho barregem bé i ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: