Amanida tèbia de carxofes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pelem les carxofes, treiem les fulles de l’exterior i aprofitem la part més tendra, el cor i alguna fulleta més. Les tallem en 6 o 8 trossos cadascuna.
En una olla hi posem una mica de sal i les carxofes tallades, les cobrim amb aigua i les deixem bullir uns 15 minuts.
Mentre fem les carxofes, rentem les hortalisses i les tallem a quadradets. Ho reservem.
Escorrem les carxofes, un cop cuites.
En un bol, barregem les carxofes amb les hortalisses, ho salpebrem i ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Ho barregem bé i ja es pot servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se