Supremes de lluç al forn amb llit de patata i ceba

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 220 graus.
Pelem, rentem i tallem a rodanxes les patates. Pelem i tallem les cebes.
En una safata de forn, hi posem una mica d’oli a la base i hi anem posant capes de patata i ceba.
Ho salpebrem.
Cobrim les patates i la ceba amb el brou de peix.
Posem la safata al forn que ja l'hem escalfat, i ho deixem coure uns 20 - 25 minuts.
Passat aquest temps, posem les supremes de peix sobre les patates, les salpebrem, i ho reguem amb oli d’oliva.
Si les patates no estesin cuites, les deixem coure uns minuts més.
Ho enfornem 10 minuts.
Mentre, laminem molt fi, una pastanaga i un carbassó petit.
Ho posarem sobre cada suprema amb una mica de ceba per decorar el plat.
Emplatem les supremes amb el llit de patata i ceba, i les hortalisses a sobre.
La decoració és opcional.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se