Truita de moniato, pastanaga i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem i tallem a rodanxes o en dauets el moniato i les pastanagues.
Ho bullim amb aigua i sal, durant 10 minuts.
Mentre, en una paella, sofregim la ceba ben tallada amb una mica d'oli.
Quan el moniato i les pastanagues estiguin cuits, ho escorrem i ho afegim a la paella amb la ceba perquè es dauri uns minuts tot junt.
Batem els ous en un got, hi afegim sal i, tot seguit, afegim l'ou batut a la paella, amb la ceba, pastanaga i el moniato.
Deixem que es qualli per un cantó i, quan estigui daurat, li donem la volta.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se