Crema variada de verdures i hortalisses
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g de carbassa pelada i tallada a trossos petits
- 2 porros
- 2 carbassons petits
- Una mica de col
- 2 cebas tendres
- 2 pastanagues petites
- 2 branques d'api
- 500 ml de brou de verdures casolà
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Elaboració
Rentem, pelem i tallem petit les verdures i hortalisses.Les posem en una olla, les cobrim amb el brou i deixem que bullint uns 10 - 15 minuts.
Escorrem les verdures i hortalisses, les salpebrem i, les posem al got de la batedora amb brou de la cocció (més o menys brou en funció de si volem la crema més o menys espesa).
Servim la crema amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
Comparteix aquesta recepta: