Potatge de cigrons i mill
Categoria:
Tipus de plat: Sopa
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,5 litres de brou de verdures
- 300 g de cigrons cuits
- 1 gotet de mill ben rentat
- Hortalisses variades tallades petites: ceba, pastanaga, carbassó, ...
- 3 cullerades de miso, de civada o d’arròs, no pasteuritzat
- Coriandre fresc
- Oli d’oliva verge extra
- Sal marina fina
- Pebre negre acabat de moldre (opcional)
Elaboració
En una paella gran o una olla amb una mica d'oli, saltem la ceba ben picada durant 5 minuts.
Hi afegim el mill i el torrem lleugerament, sense parar de remenar.
Hi tirem el brou, els cigrons cuits, una mica de sal, un polsim de pebre i deixem que bulli.
Ho coem a foc lent durant 10 minuts.
Hi afegim la resta d'hortalisses tallades al gust i, deixem que cogui tot junt, 10 minuts més.
Hi aboquem més brou si ho volem com sopa.
Diluïm el miso en una mica de caldo i l'aboquem a la sopa/potatge.
Rectifiquem de sal, si cal.
Ho fem bullir un parell de minuts més i traiem-ho del foc.
Servim el plat amb coriandre fresc i amanit amb una mica d’oli.
Comparteix aquesta recepta: