Albergínies amb tonyina i formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Rentem l'albergínia i la partim per la meitat.
Li traiem una mica de carn i la barregem amb la tonyina i el seu oli.
Farcim les dues meitats d'albergínia.
Pre-escalfem el forn a 200º.
Les posem en una safata de forn i les enfornem uns 45 minuts.
Passats uns 30 minuts, obrim el forn i posem les tires de formatge damunt les albergínies.
Deixem coure els 15 minuts que falten. Ja es pot servir el plat.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se