Llenties guisades amb cansalada viada i xoriço

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

El dia abans posem en remull les llenties.
Pelem la ceba i els alls. Ho piquem a daus petits. Rentem i tallem el porro, el pebrot verd i l'api.
Tallem la cansalada a trossos, els saltem en una paella i reservem.
En una cassola amb un raig d'oli, i sofregim la ceba, l'all, el pebrot verd i el porro.
Quan la ceba sigui transparent, hi afegim l'api.
Continuem la cocció uns minuts i hi fiquem el tomàquet ratllat. Ho remenem.
Hi afegim les llenties i les fulles de llorer. Ho cobrim amb aigua i ho coem a foc lent uns 45 minuts.
A mitja cocció, hi incorporem la cansalada i el xoriço trossejat.
Rectifiquem el punt de sal. Si cal, podem afegir-hi una mica més d'aigua durant la cocció.
Ja es pot servir.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se