Espirals de pasta de full de poma

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Un ganivet molt afilat

Elaboració

Pelem les pomes, i les tallem a làmines.
Dins una paella hi desfem la mantega a foc lent, i quan la tenim fossa, hi posem les pomes i les dues cullerades de sucre i una de canyella. Ho anem coent fins que estiguin toves i després les reservem.
Engeguem el forn a 210-220 mentre ho acabem de preparar.
Estirem la pasta de full i hi escampem la poma . Després l’ enrotllem sobre ella mateixa.
Amb un ganivet afilat anem tallant a làmines. En un plat posem canyella i arrebossem les espirals.
Les posem en una safata, i no massa junts, els xafem una mica amb el Ganivet, els posem al forn uns 20 minuts, i quant veiem que han crescut i estan una mica rossos, ja els podem treure i deixar-los refredar.
Queda boníssim i desapareix amb un moment.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se