Capricis de pasta de full amb olives farcides
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Dues plaques de pasta de full
- Dos ous batuts
- 28 olives farcides d'anxova
- Farina
- Formatge ratllat
7 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una rodet per estirar la pasta de full
Una safata de cartró rodona amb una blonda
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
Primerament, espolsem amb farina el marbre de la cuina, estenem la pasta de full, l'espolsem amb farina, i passem el corró fins que tenim la pasta estirada ben fina.
Seguidament, tallem 28 rectangles de cinc centímetres d'ample per vuit de llarg, hi posem una oliva en el centre de cada rectangle ho dobleguem i cargolem les puntes com si féssim un caramel, els pintem amb l'ou batut, els posem en la placa de forn, posem un pessic de formatge ratllat pel damunt, i ho enfornem a 180º, fins que estiguin ben daurats, i ja els podem posar en una safata de cartró rodona amb blonda, i ja els tenim a punt per servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta és molt apropiada per fer un aperitiu de celebració.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Pasta de full Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2936 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.