Capricis de pasta de full amb olives farcides

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues plaques de pasta de full
  • Dos ous batuts
  • 28 olives farcides d'anxova
  • Farina
  • Formatge ratllat

7 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una rodet per estirar la pasta de full
Una safata de cartró rodona amb una blonda
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, espolsem amb farina el marbre de la cuina, estenem la pasta de full, l'espolsem amb farina, i passem el corró fins que tenim la pasta estirada ben fina.
Seguidament, tallem 28 rectangles de cinc centímetres d'ample per vuit de llarg, hi posem una oliva en el centre de cada rectangle ho dobleguem i cargolem les puntes com si féssim un caramel, els pintem amb l'ou batut, els posem en la placa de forn, posem un pessic de formatge ratllat pel damunt, i ho enfornem a 180º, fins que estiguin ben daurats, i ja els podem posar en una safata de cartró rodona amb blonda, i ja els tenim a punt per servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta és molt apropiada per fer un aperitiu de celebració.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3056 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: