Crema de patata, pastanaga, porro i carbassó
Ingredients
- 1 patata mitjana
- 2 pastanagues petites
- 1 porro
- 1 carbassó
- Una pastilla de brou de pollastre
- Sal
- Aigua
- Oli d'oliva verge extra
Elaboració
Pelem la patata i pastanaga. Tallem la patata a daus i la pastanaga a rodanxes.
Rentem i tallem el porro i carbassó a rodanxes.
En una olla, hi posem aigua, la pastilla de brou i una mica de sal. Quan bull, hi afegim la patata, pastanaga i porro.
Ho deixem coure uns 15 minuts. Passat aquest temps, hi fiquem el carbassó i deixem que cogui, uns 5 minuts més.
Ho triturem amb la batedora amb una mica d'aigua de la cocció (més o menys aigua en funció de si volem la crema més o menys espessa).
Ja es pot servir amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
Comparteix aquesta recepta: