Estofat de vedella
Ingredients
- 600 g de vedella tallada a daus
- 1 ceba gran
- 2 tomàquets petits madurs
- Una fulla de llorer
- 2 o 3 alls
- Farina
- 1 got de vi blanc
- 4 o 5 patates
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- Aigua o brou de carn
Elaboració
Salpebrem la carn de vedella tallada a daus, la enfarinem i la fregim en una cassola, amb poc oli, fins que quedi daurada.
Quan la carn està a punt, hi afegim la ceba tallada fina. Ho deixem coure uns 10 minuts. Hi tirem el tomàquet ratllat.
Ho remenem i hi posem la fulla de llorer.
Hi aboquem el vi i esperem que s'evapori l'alcohol.
A continuació, ho cobrim amb aigua o brou de carn i ho deixem coure uns 45 minuts.
Hi afegim les patates, tallades a quadrats, dos alls i deixem que cogui fins que les patates estiguin cuites.
Si cal, hi afegim aigua o brou de carn.
El plat ha de quedar sucós. Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: