Estofat de vedella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebrem la carn de vedella tallada a daus, la enfarinem i la fregim en una cassola, amb poc oli, fins que quedi daurada.
Quan la carn està a punt, hi afegim la ceba tallada fina. Ho deixem coure uns 10 minuts. Hi tirem el tomàquet ratllat.
Ho remenem i hi posem la fulla de llorer.
Hi aboquem el vi i esperem que s'evapori l'alcohol.
A continuació, ho cobrim amb aigua o brou de carn i ho deixem coure uns 45 minuts.
Hi afegim les patates, tallades a quadrats, dos alls i deixem que cogui fins que les patates estiguin cuites.
Si cal, hi afegim aigua o brou de carn.
El plat ha de quedar sucós. Ja es pot servir.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se