Patates al curri amb ou

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Pela les patates i talla a rodanxes fines.
Deixa escalfar el curri en una paella ampla sense greix.
Aboca el tomàquet picat, la llet de coco, i porta a ebullició, Redueix el foc.
Afegeix les patates, el Sambal Oelek, i la sal, cobreix i cuina a foc lent durant uns 18 minuts aproximadament.
Barreja els espinacs, forma quatre pous amb una cullera, agrega els ous de cop, fen lliscar amb cura cap als pous.
Tapa i cou al forn durant 10 minuts aproximadament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se