Pa fàcil a casa
Una manera molt senzilla de fer pa a casa.
Ingredients
- 500gr. de farina
- 5gr. de llevat
- 300gr. d'aigua
- 10gr. sal
Elaboració
Barregem en un bol la farina, el llevat, l'aigua i la sal. Fins que el llevat i la farina i la sal s'hagi barrejat totalment amb l'aigua.
Tapem el bol amb un drap i ho deixem a la nevera fins l'endemà.
L'endemà tallem la massa en la forma de pa o barra que vulguem. I deixem a temperatura ambient fins que el volum de la massa es dupliqui (hora o hora i mitja).
Un cop hagi doblat el volum, li fem uns talls a sobre per facilitar la cocció.
Pre-escalfem el forn a 220º.
Pintem la peça de pa per sobre amb una mica d'oli per donar-li un aspecte dauradet.
I el posem al forn uns 20 minuts.
Notes
Si us agrada podem tirar-hi una mica de farina crua per sobre una mica abans de treure'l.
Vigileu els temps de cocció perquè cada forn es un món.
Comparteix aquesta recepta: