Favetes "mini" amb Shiitake, cansalada viada i toc de botifarra blanca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem a trossos la cansalada viada i els enrossim en una paella. Els reservem.
Escorrem els bolets i els saltem a la mateixa paella uns 5 minuts.
Escorrem les favetes i les afegim a la paella amb els bolets, amb una mica del seu oli.
Ho deixem coure uns 5 minuts.
Passat aquest temps hi posem els trossos de cansalada viada i 4 rodanxes sense pell de botifarra blanca.
Ho salpebrem i coem tot junt un parell de minuts.
Ja es pot servir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se