Favetes "mini" amb Shiitake, cansalada viada i toc de botifarra blanca
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pot de bolets Shiitake, 280 g pes net
- 1 Potet de favetes mini en oli d'oliva de 150 g pes escorregut
- 2 Tires de cansalada viada
- Un trosset de botifarra blanca
- Sal
- Pebre
Elaboració
Tallem a trossos la cansalada viada i els enrossim en una paella. Els reservem.
Escorrem els bolets i els saltem a la mateixa paella uns 5 minuts.
Escorrem les favetes i les afegim a la paella amb els bolets, amb una mica del seu oli.
Ho deixem coure uns 5 minuts.
Passat aquest temps hi posem els trossos de cansalada viada i 4 rodanxes sense pell de botifarra blanca.
Ho salpebrem i coem tot junt un parell de minuts.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: