Carxofes al microones

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Tallem la tija de les carxofes, traiem les fulles menys tendres, tallem les puntes i les posem en un bol de vidre amb una mica d'aigua.
Les coem al microones a màxima potència durant 10 minuts. Les treiem de microones i els hi donem uns copets fins que s'obrin.
Els hi posem sal, pebre i oli d'oliva verge extra. Les posem en un plat i les tornem a ficar al microones.
Les deixem coure uns 5 - 8 minuts més. Ja es poden servir.

20min

Notes

el temps de cocció depen del tamany i del número de carxofes, 4 carxofes petites, 20 minuts màxim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se