Favetes i carxofes a l'anís

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Es talla a juliana una ceba de Figueres i es daura amb força oli d'oliva verge a foc lent.
Una vegada dorada la ceba es tiren les favetes i les carxofes que previament hem netejat aprofitant només el cor i tallat a dauets i s'hi afegeix un polsim de pebre negre.
Quan les favetes i carxofes  es tinguin tendres es tira  un raig de licor d'Anís del Mono i mitja butifarra negre tallada també a dauets. Es deixa coure una mica més fins que agafi un color més fosc, es sala al gust i ja es pot servir. 

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se