Favetes i carxofes a l'anís
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 200 g de favetes de temporada
- 4 carxofes de temporada
- Mitja botifarra negre
- Una ceba de Figueres
- Oli d'oliva verge
- Un raig de licor d'Anís del Mono
- Un pessic de sal
- Un pessic de pebre negre
Elaboració
Es talla a juliana una ceba de Figueres i es daura amb força oli d'oliva verge a foc lent.
Una vegada dorada la ceba es tiren les favetes i les carxofes que previament hem netejat aprofitant només el cor i tallat a dauets i s'hi afegeix un polsim de pebre negre.
Quan les favetes i carxofes es tinguin tendres es tira un raig de licor d'Anís del Mono i mitja butifarra negre tallada també a dauets. Es deixa coure una mica més fins que agafi un color més fosc, es sala al gust i ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: