Albergínies farcides amb rap i marisc, gratinades amb salsa Aurora

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata refractària rectangular
Una paella gran
Dues espàtules planes metàl·liques
Un a cullera de fusta
Un cassó gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament agafem els porros, els piquem ben menuts, i els posem a sofregir en una paella gran amb un bon raig d'oli d'oliva, a foc baix.
A part, agafem els talls de rap, els piquem en trossos ben petits i els hi afegim a la paella amb la ceba.
Tot seguit, agafem les gambes i els musclos, els piquem amb el ganivet, i els afegim a la paella juntament amb la resta d'ingredients, ho remenem tot ben remenat, i tot seguit hi afegim un cullerot de sofregit de tomàquet i mig got de conyac, i deixem que redueixi.
Quan la farsa ja és ben cuita, apaguem el foc i ho deixem refredar.
A continuació, agafem les llesques d'albergínia, les salem, les passem per farina, i les fregim amb oli ben calent, i a mida que estan fregides, les anem posant en una safata plana damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i les reservem.
A part, fem la salsa Aurora tal com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, agafem quatre llesques d'albergínia i les posem ben planes en el fons de la safata refractària, i amb una cullera gran, fem una capa amb la farsa de rap i marisc, i un cop plenes, les tapem cadascuna amb un altre llesca albergínia, les cobrim amb amb la salsa Aurora, les espolsem amb el formatge ratllat, i els hi posem una nou de mantega al damunt de cada albergínia, i les enfornem a 180º, fins que veiem que el formatge ja està ben daurat, i ja podrem posar cada albergínia en el seu plat, i servir-les a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se