Pebrots del piquillo farcits amb marisc
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze pebrots del piquillo en conserva
- 150 grams de lluç congelat
- 150 grams de gambetes cogelades
- 150 grams de varetes de cranc
- Una ceba picolada
- Oli d'oliva
- Conyac
- Sal
- Farina
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Salsa de pebrots del piquillo (la trobareu a les meves recepes)
- Julivert picolat
- Dos ous batuts
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Elaboració
En una paella gran amb un raig d'oli, sofregim:les gambetes, les varetes de cranc i el lluç congelat, tot ben picolat amb l'ajud d'un ganivet.
Seguidament, afegim la ceba picolada i dos cullerots de sofregit de tomàquet, un got de conyac i deixem que redueixi. Quan ja tenim la farsa feta, amb l'ajud de la mànega pestissera anem omplint els dotze pebrots de piquillo, els passem per farina, per ou batut i els fregim a foc baix.
A part, fem la salsa de pebrots del piquillo com explico a la meva recepta, i la reservem.
Un cop fregits, els fiquem a la safata de porcellana ben posats, els cobrim amb la salsa de piquillo, els espolsem amb julivert picolat, i ja els podem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels farcits Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2575 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.