Pomes farcides
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Sis pomes tipus golden (de mida més aviat gran)
- Aigua
- Una pell de taronja
- Una pell de llimona
- Mitja branca de canyella
- La meva bolonyesa (la trobareu a les meves receptes)
- La meva beixamel (la trobareu a les meves receptes)
- Formatge ratllat
6 racions
Utensilis
Una safata refractària gran
Uns estalvis
Una cassola fonda metàl·lica
Un estri per buidar fruites
Elaboració
Primerament agafem les pomes els hi tallem la part de dalt i amb l'estri per buidar fruites, les anem buidant sense arribar a baix del tot.
Tot seguit, les fiquem a la cassola cobertes d'aigua i amb les pells de taronja i llimona i la mitja branca de canyella, a foc mitjà fins que comencin a estar toves, les retirem del foc i les deixem refredar.
A part, fem la bolonyesa com explico a la meva recepta i un cop feta, la reservem.
Seguidament, fem la beixamel com explico a la meva recepta i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Un cop les pomes estiguin mig fredes, les posem a la safata refractària i les anem omplint amb la bolonyesa amb l'ajuda d'una cullera fins a dalt de tot. Tot seguit, les cobrim amb una mica de beixamel, les espolsem amb formatge ratllat i les enfornem a 180º, fins que veiem que el formatge esta ben daurat, i ja ho podem servir a taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels farcits Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1673 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.