Cuixes de pollastre farcides

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Per 6 persones
  • 6 cuixes de pollastre
  • 6 tallsde formatgemanxego
  • 6 talls de pernil serrà1 kilo de patate
  • 1 ceba
  • 3 tomaques
  • 2 alls
  • Pebre
  • 1 got de vi blanc
  • Aigua
  • Llorer
  • Oli verge d'oliva arbequina
  • Sal

6 racions

Elaboració

Poseu les cuixes de pollastre desossades i ben aplanades a sobre del taulell i salpebreu-les;fet això, damunt de cada cuixa poseu el tall de pernil i despues el de formatge.Caragoleu-les talment com si fosin canelons i lligeu-les amb un cordill.En haver-les lliga, passeu-les per la paella, deixeu que es tornin ben rossses i guardeu-les a part.
Despres, freigiu les patates tallades escantonadesi guardeu-les també a part.
En una cassola, sofregiula ceba,el tomàquet,els alls la fulla de llorer fins que tot quediben ros. Després aboqueu-hi el vi aigua. Quan vulgi arrencar el bull afeigiu-hi les cuixes de pollastre i, un cop cuites, afeigirem les patates.Finalmen, corregiu-ne la sal

40min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: