Cuixes de pollastre farcides
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Per 6 persones
- 6 cuixes de pollastre
- 6 tallsde formatgemanxego
- 6 talls de pernil serrà1 kilo de patate
- 1 ceba
- 3 tomaques
- 2 alls
- Pebre
- 1 got de vi blanc
- Aigua
- Llorer
- Oli verge d'oliva arbequina
- Sal
6 racions
Elaboració
Poseu les cuixes de pollastre desossades i ben aplanades a sobre del taulell i salpebreu-les;fet això, damunt de cada cuixa poseu el tall de pernil i despues el de formatge.Caragoleu-les talment com si fosin canelons i lligeu-les amb un cordill.En haver-les lliga, passeu-les per la paella, deixeu que es tornin ben rossses i guardeu-les a part.
Despres, freigiu les patates tallades escantonadesi guardeu-les també a part.
En una cassola, sofregiula ceba,el tomàquet,els alls la fulla de llorer fins que tot quediben ros. Després aboqueu-hi el vi aigua. Quan vulgi arrencar el bull afeigiu-hi les cuixes de pollastre i, un cop cuites, afeigirem les patates.Finalmen, corregiu-ne la sal
40min
Etiquetes:
Farcits Pollastre
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10013 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.